top of page

PRENUMERATION

kasse.jpg

VILL DU HANDLA MER LOKALT PRODUCERAD MAT?

Under 2022 erbjuder vi prenumeration på våra grönsakskassar.

 

Så här går det till:

Vi skördar grönsaker under 16 veckor, preliminärt v. 23-38. Som prenumerant får du 15 kassar till priset av 300kr/vecka (4500kr totalt). Du kan alltså ta en vecka "ledigt" om du ska åka bort under de 16 veckorna.

Kassarna innehåller minst 8 olika sorters grönsaker, exempelvis ett knippe morötter, två sorters sallat, rädisor, knipplök, ett knippe grönkål, mangold och dill. Vi lägger stor vikt vid att variera kassarna från vecka till vecka. Vi är dock styrda av säsongen; i början blir det mycket sallad, skott och primörer. Mot slutet kommer rejälare grödor som huvudkål och rotfrukter. 

Vi prioriterar våra prenumeranter och ser till att de får ta del av skörden innan vi säljer eventuellt överskott på REKO eller andra kanaler. Eftersom vi skördar till prenumeranterna varje vecka är du garanterad att grönsakerna skördas när de är som allra bäst. Flera av de grödor vi odlar som är lite mer exklusiva erbjuder vi endast till prenumeranterna. Exempel på dessa är sockerärtor, brytbönor och skott.

Vi levererar på torsdagar. Leveransen ingår i priset om du bor i vårt absoluta närområde, annars kan du betala ett tillägg eller hämta hos oss. Vi kommer fram till en lösning tillsammans.

Antalet prenumeranter är begränsat. 

Vill du veta mer om hur prenumerationen fungerar eller redan reservera en plats? Tveka inte att höra av dig till oss genom att maila info@langasa.se

tidigkasse.jpg
julikasse.jpg
logotype_langasa_original_black_edited.j
bottom of page